Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Timanttisahaus ja timanttihionta

Varmista työmaallesi Turun alueen parhain kalusto ja ammattitaito

Timantti Turku Oy:ssä panostetaan työn laatuun sen kaikilla osa-alueilla. Tuliterä kalusto on toimialueen parhaimmistoon kuuluvaa, samoin ammattitaito. Näin timanttisahaus- ja timanttihiontatyöt hoituvat riskittömästi vaativissakin kohteissa. Kysy lisää tai pyydä suoraan tarjous – palvelemme Turun lisäksi Raision, Kaarinan ja Loimaan alueilla, tarvittaessa myös Tampereella, Helsingissä sekä Espoossa. Työskentelemme pääasiassa rakennusliikkeille.

Timanttisahauksella siistit leikkaukset lattiaan, seinään ja kattoon

Timanttisahaus leikkaa mittatarkasti, siististi ja pölyttömästi lattiaa, seinää sekä kattoa. Menetelmällä tehdään esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkoja betoniseiniin, LVIS-aukkoja sekä lattian ja kattojen sahauksia. Sahauksella myös oikaistaan elementtien ja betonirakenteiden reunoja sekä irrotetaan, paloitellaan ja puretaan betonirakenteita.  

Timanttisahauksella pystytään työskentelemään vaikeakulkuisissakin ja hankalissa paikoissa menestyksekkäästi. Käytössämme on monipuolinen sahauskalusto erilaisiin kohteisiin ja työtehtäviin.  

Timanttihionta betonilattioiden esivalmisteluun ja kunnostukseen

Timanttihionta on puolestaan erinomainen menetelmä betonilattioiden esivalmisteluun ja kunnostukseen. Lattia hiotaan tyypillisesti valun jälkeen, jolloin se valmistellaan pinnoittamista varten. Myös vanhat betonilattiat voidaan kunnostaa timanttihionnalla. Lopputulos on niin siisti, että betonilattia voidaan vain kiillottaa ja jättää sellaisenaan näkyväksi lattiapinnaksi. Meiltä saat myös pinnoitukset.

Timanttisen taitava kumppani

Timantti Turku on luotettava valinta työmaalle, jossa on tehtävä timanttisahaus- ja timanttihiontatöitä tai timanttiporauksia. Valttejamme ovat pitkä kokemus ja arvokas ammattitaito, työvälineiden korkea laatu sekä tehokkaat, nopeat ja turvalliset työtavat. Jos olet kiinnostunut hyödyntämään palvelujamme, ota yhteyttä - keskustelemme mielellämme kanssasi lisää!

Ota yhteyttä