Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Timanttiporaus- Ja sahaus

Teemme timanttiporauksia ja -sahauksia yli 20 vuoden kokemuksella Turun seudulla

Timantti Turku Oy urakoi timanttitöiden parissa pääasiassa rakennusliikkeiden työmailla alueilla Turku, Kaarina, Raisio ja Loimaa, tarpeen mukaan myös Tampereella, Helsingissä sekä Espoossa. Käytössämme on toimialueen uusin ja parhain kalusto, jota operoivat timanttitöiden ykköskaartiin kuuluvat ammattilaiset. Kokemusta yrityksestämme löytyy jo yli 20 vuoden ajalta.

Kaikilta osin laadulla toteutettu timanttiporaus varmistaa sekä kaluston että osaamisen kanssa riskittömän lopputuloksen. Kanssamme timanttiporaukset sujuvat suunnitelmien ja kaikkien laadukasta sekä turvallista rakentamista koskevien määräysten mukaisesti. Palveluvalikoimaamme kuuluvat timanttiporausten lisäksi timanttisahaus ja -hionta sekä vaijerisahaus ja roilotus.

Olemme kotimainen alan asiantuntija ja käytettävissä on vain Timantti Turky Oy:n omaa henkilökuntaa, emme käytä alihankkjoita tai vuokratyövoimaa. Meidän kanssamme kommunikointi on helppoa, keskustelu käydään suomen kielellä ja vältämme ikävät väärinkäsitykset.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous työmaallasi suoritettavista timanttiporauksista!

Timanttiporaus – mittatarkka, monien etujen menetelmä

Timanttiporaus on paljon käytetty työtapa tiili- ja betonirakenteiden läpivientien tekemiseen. Sillä saadaan erittäin mittatarkka reikä nopeasti verraten esimerkiksi piikkaukseen, jolloin jälkipaikkausta ei tarvita. Etuna menetelmässä ovat myös vähäiset runkoäänet ja pölyttömyys, poraus ei myöskään aiheuta tärinää.

Meiltä löytyvät kaikki yleisimmät porakoot, joilla voidaan tehdä läpiviennit lattiaan, kattoon ja seinään. Porausta käytetään tyypillisesti muun muassa LVIS-tekniikassa, tuuletusreikien ja putkiläpivientien tekemisessä sekä näyteporauksissa.

TIMANTTISAHAUKSELLA SIISTIT LEIKKAUKSET LATTIAAN, SEINÄÄN JA KATTOON


Timanttisahaus leikkaa mittatarkasti, siististi ja pölyttömästi lattiaa, seinää sekä kattoa. Menetelmällä tehdään esimerkiksi ovi- ja ikkuna-aukkoja betoniseiniin, LVIS-aukkoja sekä lattian ja kattojen sahauksia. Sahauksella myös oikaistaan elementtien ja betonirakenteiden reunoja sekä irrotetaan, paloitellaan ja puretaan betonirakenteita. 


Timanttisahauksella pystytään työskentelemään vaikeakulkuisissakin ja hankalissa paikoissa menestyksekkäästi. Käytössämme on monipuolinen sahauskalusto erilaisiin kohteisiin ja työtehtäviin. 


TIMANTTIHIONTA BETONILATTIOIDEN ESIVALMISTELUUN JA KUNNOSTUKSEEN


Timanttihionta on puolestaan erinomainen menetelmä betonilattioiden esivalmisteluun ja kunnostukseen. Lattia hiotaan tyypillisesti valun jälkeen, jolloin se valmistellaan pinnoittamista varten. Myös vanhat betonilattiat voidaan kunnostaa timanttihionnalla. Lopputulos on niin siisti, että betonilattia voidaan vain kiillottaa ja jättää sellaisenaan näkyväksi lattiapinnaksi. Meiltä saat myös pinnoitukset.


Timanttitöiden tehokas ja joustava tekijä

Timanttiporaus, timanttisahaus ja timanttihionta toteutuvat meillä ripeästi. Kun ala on tuttu, hallussa on tarvittava taito ja kokemus, pysytään tehtävistä suoriutumaan tehokkaasti vaativissakin kohteissa. Timantti Turku Oy palvelee asiakkaitaan aina joustavasti.

Ota yhteyttä