Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Timanttiporaus

Teemme timanttiporauksia yli 20 vuoden kokemuksella Turun seudulla

Timantti Turku Oy urakoi timanttiporausten parissa pääasiassa rakennusliikkeiden työmailla alueilla Turku, Kaarina, Raisio ja Loimaa, tarpeen mukaan myös Tampereella, Helsingissä sekä Espoossa. Käytössämme on toimialueen uusin ja parhain kalusto, jota operoivat timanttitöiden ykköskaartiin kuuluvat ammattilaiset. Kokemusta yrityksestämme löytyy jo yli 20 vuoden ajalta.

Kaikilta osin laadulla toteutettu timanttiporaus varmistaa sekä kaluston että osaamisen kanssa riskittömän lopputuloksen. Kanssamme timanttiporaukset sujuvat suunnitelmien ja kaikkien laadukasta sekä turvallista rakentamista koskevien määräysten mukaisesti.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous työmaallasi suoritettavista timanttiporauksista!

Timanttiporaus – mittatarkka, monien etujen menetelmä

Timanttiporaus on paljon käytetty työtapa tiili- ja betonirakenteiden läpivientien tekemiseen. Sillä saadaan erittäin mittatarkka reikä nopeasti verraten esimerkiksi piikkaukseen, jolloin jälkipaikkausta ei tarvita. Etuna menetelmässä ovat myös vähäiset runkoäänet ja pölyttömyys, poraus ei myöskään aiheuta tärinää.

Meiltä löytyvät kaikki yleisimmät porakoot, joilla voidaan tehdä läpiviennit lattiaan, kattoon ja seinään. Porausta käytetään tyypillisesti muun muassa LVIS-tekniikassa, tuuletusreikien ja putkiläpivientien tekemisessä sekä näyteporauksissa.

Timanttitöiden tehokas ja joustava tekijä

Timanttiporaus, timanttisahaus ja timanttihionta toteutuvat meillä ripeästi. Kun ala on tuttu, hallussa on tarvittava taito ja kokemus, pysytään tehtävistä suoriutumaan tehokkaasti vaativissakin kohteissa. Timantti Turku Oy palvelee asiakkaitaan aina joustavasti.

Ota yhteyttä