Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Purkutyöt

Teemme purkutöitä Turun seudulla muualla Varsinais-Suomessa

Timantti Turku Oy urakoi purkutöiden parissa alueilla Turku, Kaarina, Raisio ja Loimaa, tarpeen mukaan myös Tampereella, Helsingissä sekä Espoossa. Käytössämme on toimialueen uusin ja parhain kalusto, jota operoivat timanttitöiden ykköskaartiin kuuluvat ammattilaiset. Kokemusta yrityksestämme löytyy jo yli 20 vuoden ajalta. 

Pölyttömät purkutyöt

Timantti Turku Oy on erikoistunut pölyttömiin purkutöihin. Joskus purkutöitä tarvitsee tehdä tiloissa, joissa on asukkaita tai työntekijöitä rakennustöiden aikaan. Tällaisissa tilanteissa purkutyö on syytä teettää pölyttömästi, jotta sisäilma pysyy puhtaana ja turvallisena. Purkutyöt suoritetaan osastointimenetelmällä. samaa menetelmää käytetään esimerkiksi homepurku- ja asbestipurkutöissä.


Ota yhteyttä ja pyydä tarjous työmaallasi suoritettavista purkutöistä!

Asbestipurkutyöt


Asbestin purkaminen on luvanvaraista työtä, jota saa suorittaa vaan siihen erikoistunut ja valtuutettu asiantuntija. Toteutamme asbestipurkua ammattitaidolla Turun seudulla sekä muualla Varsinais-Suomessa ja tarvittaessa myös Helsingin ja Tampereen alueilla.

Timantti Turku Oy tarjoaa käyttöönne asiantuntevan ja erilaisiin vaativiin purkutöihin erikoistuneen henkilökunnan sekä asianmukaisen kaluston, jolla suoritamme purkutyöt määräysten mukaisesti ja kustannustehokkaasti. Palveluihimme kuuluu myös timanttiporaus, timanttisahaus sekä erilaiset lattiatyöt.


Ota yhteyttä