Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Piikkaus

Piikkaustöihin Turun alueella tarjoamme purevan kaluston ja arvokkaan ammattitaidon

Timantti Turku Oy:ssä piikkaus hoituu työhön sopivalla, tehokkaalla kalustolla ja ensiluokkaisella ammattitaidolla. Teemme piikkaustöitä etupäässä rakennusliikkeiden urakoimilla työmailla Turun, Raision, Kaarinan ja Loimaan alueilla, tarvittaessa voimme lähteä pk-seudulle, kuten Helsinkiin ja Espooseen, myös Tampereelle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – takaamme sujuvan ja riskittömän työskentelyn, jonka takana on yli 20 vuoden kokemus.

Tarvittavaa tehoa betonirakenteiden purkuihin

Piikkauksella käsittelemme tehokkaasti betonielementtejä ja betonirakenteita purkamalla ja paloittelemalla. Tyypillisiä kohteita ovat esimerkiksi betoni- ja tiiliseinät, betonilaatat, rappaukset, muuraukset ja parvekkeet. Pystymme työstämään haastaviakin kohteita.

Teemme myös roilotuksia ja etuputsitöitä, timanttiporauksia sekä muita timanttitöitä. Tutustu kattaviin palveluihimme ja kerro, mihin kaikkeen apuamme tarvitset.

Alan yrityksiä on monia, valitse se parhain

Timantti Turku on toimialueensa johtava timanttitöiden yritys. Haluamme asiakkaidemme tietävän, miksi juuri meille voi luottaa työmaan timantti- tai purkutyöt. Kun ryhdyt asiakkaaksemme, käytettävissäsi ovat:

  • vahva ammattitaito ja pitkä kokemus
  • korkealaatuiset työvälineet – toimialueen parhain ja uusin kalusto
  • tehokas ja nopea toteutus
  • joustava henkilökunta
  • tinkimätön työturvallisuus.
Ota yhteyttä, niin katsotaan tarpeisiisi sopiva tarjous piikkaus-, timantti- tai muista palveluistamme!