Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Lattiatyöt Turun seudulla

Lattiatyöt ja betonin jyrsintä Turun alueella

Timantti Turku Oy tarjoaa laadukkaasti toteutetut lattityöt, johon kuuluu niin lattioiden pohjatyöt kuin lattioiden asennuksetkin. Teemme mm. parkettien pohjat valmiiksi parketin asennusta varten. Lattia-asennuksissa on kustannustehokkuuden ja laadun varmistamiseksi hyvä sisällyttää lattioiden pinnoitustöiden lisäksi lattioiden pohjatyöt meidän toimeksiantoomme. 

Asennamme parketit, laminaatit sekä esimerkiksi kipsivalulattiat vuosien vankalla kokemuksella. Teemme erilaiset lattiatyöt sekä betonin jyrsintätyöt kattavasti koko Varsinais-Suomen alueella.

Betonin jyrsintä

Meillä Timantti Turku Oy:ssä on Turun seudun tuliterin kalusto betonin ja lattian jyrsintätehtäviin.Jyrsimellä voidaan poistaa vanha lattiatasoite, pinnoite tai betonin pintakerros, karhentaa tai madaltaa lattiaa, tehdä kallistukset ja kaadot vanhaan lattiaan sekä korjata valuvirheitä. Jyrsimemme puree tehokkaasti pintaan luoden hyvän pohjan tuleville tasoite- ja pintatöillä.

Jyrsinnällä on mahdollista tehdä merkittävät materiaalisäästöt, sillä täytön sijaan lattiaa madalletaan. Ota yhteyttä ja tiedustele palveluamme kohteeseesi. Toimialueisiimme kuuluvat Turun lisäksi Raision, Kaarinan ja Loimaan alueet, tarvittaessa myös Helsinki, Espoo sekä Tampere seutuineen.

Timanttihionta viimeistelee pinnan

Kun pinta on jyrsitty, voimme hioa lattian tasaiseksi timanttihionnalla. Teemme myös muita timanttitöitä, palveluihimme kuuluvat niin ikään timanttiporaukset ja -sahaukset, piikkaukset, roilotukset, etuputsityöt sekä monet muuttutustu palveluihimme täällä »

Olemme nopeasti kasvava yritys, jonka palveluun ovat luottaneet useat rakennusliikkeet Turun alueella. Lähdemme mielellämme urakoimaan myös sinun hankkeeseesi.

Ota yhteyttä, niin katsotaan, miten voisimme olla apuna!