Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Etuputsityöt ja märkätilaoikaisut

Hoidamme Turun seudun kohteissa myös etuputsaustyöt sekä märkätilaoikaisut

Timantti Turku Oy:ltä onnistuvat etuputsityöt, joilla varmistetaan elementtiasennusten jälkeinen pintojen viimeistely. Ennen paikkaus- ja tasoitetöitä tehtävissä etuputsauksissa piikataan ja hiotaan pois valumat ja roiskeet, myös lattiavaluihin jääneet betoniliimat saadaan pois etuputsauksella. Teemme niin ikään tarvittavat elementtien paikkaustyöt ja oiomme seinien heitot. Huolellisen työn tuloksena pinnat ovat valmiit tulevia tasoite- ja maalaustöitä varten. Teemme myös märkätilojen oikaisut laattamiehiä varten

Toimialueemme kattaa Turun lisäksi Raision, Kaarinan ja Loimaan alueet. Tarvittaessa palvelemme myös Helsingin, Espoon sekä Tampereen seuduilla.

Työskentelemme ensisijassa rakennusliikkeille.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Timanttitöiden ammattilainen – tarjoamme alan parhainta osaamista

Timantti Turku on alueen johtava timanttitöiden yritys. Meillä on paitsi alan parhaimmistoon kuuluvat tekijät, myös tuliterä kalusto, joilla timanttiporaus- ja -sahaustyöt sujuvat suvereenisti. Olemme ammattilaisia myös purkujen, etuputsitöiden ja betonielementtien saralla. Käy tutustumassa kattavaan palvelutarjontaamme. Samassa yhteydessä kerromme muutaman hyvän syyn lisää, miksi juuri me olemme paras kumppani työmaiden timanttiurakointiin.

Ota yhteyttä