Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Etuputsityöt

Hoidamme Turun seudun kohteissa myös etuputsaustyöt sekä märkätilaoikaisut

Timantti Turku Oy:ltä onnistuvat etuputsityöt, joilla varmistetaan elementtiasennusten jälkeinen pintojen viimeistely. Ennen paikkaus- ja tasoitetöitä tehtävissä etuputsauksissa piikataan ja hiotaan pois valumat ja roiskeet, myös lattiavaluihin jääneet betoniliimat saadaan pois etuputsauksella. Teemme niin ikään tarvittavat elementtien paikkaustyöt ja oiomme seinien heitot. Huolellisen työn tuloksena pinnat ovat valmiit tulevia tasoite- ja maalaustöitä varten.

Betonin hionta, paikkaus ja täyttö

Betonin hionta nopeuttaa betonin kuivumista ja tekee pinnasta helpommin työstettävän (esim. laatoitusta varten). Palveluumme kuuluu betonin hionnan lisäksi myös paikkaustyöt ja erilaisten harkkojen täytöt. Meillä on asianmukaiset työvälineet ja ammattitaito. Betonin hionta pölyttää ja vaatii tekijältä asianmukaisen suojavarustuksen.

Paikkaustyöt Turun alueella

Palveluihimme kuuluvat myös Turun alueella tehtävät betonin paikkaustyöt sekä märkätilaoikaisut, joita urakoimme etupäässä rakennusliikkeiden operoimilla työmailla. Panostamme toimiviksi todettuihin menetelmiin, tuotteisiin ja välineisiin rakennuksen käyttöiän maksimoimiseksi. Ennen paikkauksia ja tasoituksia teemme käsiteltävään rakenteeseen
tarvittavat etuputsityöt.

Toteutame myös kipsivalut, joka on kätevä valinta tasoittamaan lattia pinnoittamista varten. Kipsivalulattian etuja ovat sen luonnollisuus, asennusnopeus ja huoneilmanlaatu (kipsi imee kosteutta, mutta myös luovuttaa sitä tarvittaessa), lisäksi kipsi on palamaton materiaali.

Toimialueemme kattaa Turun lisäksi Raision, Kaarinan ja Loimaan alueet. Tarvittaessa palvelemme myös Helsingin, Espoon sekä Tampereen seuduilla.

Työskentelemme ensisijassa rakennusliikkeille

Ota yhteyttä ja kysy lisää!


Piikkaus


Piikkaustöihin Turun alueella tarjoamme purevan kaluston ja arvokkaan ammattitaidon
Timantti Turku Oy:ssä piikkaus hoituu työhön sopivalla, tehokkaalla kalustolla ja ensiluokkaisella ammattitaidolla. 


Teemme piikkaustöitä etupäässä rakennusliikkeiden urakoimilla työmailla Turun, Raision, Kaarinan ja Loimaan alueilla, tarvittaessa voimme lähteä pk-seudulle, kuten Helsinkiin ja Espooseen, myös Tampereelle. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous – takaamme sujuvan ja riskittömän työskentelyn, jonka takana on yli 20 vuoden kokemus.


Tarvittavaa tehoa betonirakenteiden purkuun


Piikkauksella käsittelemme tehokkaasti betonielementtejä ja betonirakenteita purkamalla ja paloittelemalla. Tyypillisiä kohteita ovat esimerkiksi betoni- ja tiiliseinät, betonilaatat, rappaukset, muuraukset ja parvekkeet. Pystymme työstämään haastaviakin kohteita.
Teemme myös roilotuksia ja etuputsitöitä, timanttiporauksia sekä muita timanttitöitä.


Timantti Turku on toimialueensa johtava timanttitöiden yritys. Haluamme asiakkaidemme tietävän, miksi juuri meille voi luottaa työmaan timantti- tai purkutyöt. Meilta tilaamalla käytettävissäsi ovat:

  • vahva ammattitaito ja pitkä kokemus
  • korkealaatuiset työvälineet – toimialueen parhain ja uusin kalusto
  • tehokas ja nopea toteutus
  • joustava henkilökunta
  • tinkimätön työturvallisuus.

Timanttitöiden ammattilainen – tarjoamme alan parhainta osaamista

Timantti Turku on alueen johtava timanttitöiden yritys. Meillä on paitsi alan parhaimmistoon kuuluvat tekijät, myös tuliterä kalusto, joilla timanttiporaus- ja -sahaustyöt sujuvat suvereenisti. Olemme ammattilaisia myös purkujen, etuputsitöiden ja betonielementtien saralla. Käy tutustumassa kattavaan palvelutarjontaamme. Samassa yhteydessä kerromme muutaman hyvän syyn lisää, miksi juuri me olemme paras kumppani työmaiden timanttiurakointiin.

Ota yhteyttä