Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Johtava timanttitöiden yritys Turun alueella!

Asbestityöt Turun seudulla

Työskentelemme rakennusliikkeille Turun seudulla

Timantti Turku Oy:n palveluihin kuuluu myös asbestityöt. Suoritamme luvanvaraiset asbestin purkutyöt ammattitaidolla Turun ja koko Varsinais-Suomen alueella, tarvittaessa toimimme myös sekä Helsingin että Tampereen seudulla. Timantti Turku Oy on rakennusalan yritys, joka tarjoaa vankkaa erikoisammattitaitoa niin timanttiporauksessa kuin asbestin purkutöissäkin.

Asbestia sisältäviä seinäpintoja ja rakenteita saa purkaa vain asiaan valtuutettu toimija!

Ehjät asbestirakenteet eivät aiheita vaaraa terveydelle, altistuminen asbestille on mahdollista purkutöiden aikana tai jos rakenne on rikkoontunut. Olemme toteuttaneet useita asbestin purkuja alihankintana rakennusliikkeille.

Meillä Timantti Turku Oy:ssä on koulutettu henkilökunta, ajanmukainen ja asiaankuuluva kalusto sekä turvallinen työtapa, jolla varmistamme niin henkilökunnan kuin muidenkin ihmisten turvallisuuden purkutöiden aikana. Suorittamaamme asbestipurkuun sisältyy varsinaisten purkutöiden lisäksi myös asbestin turvallinen poiskuljetus sekä purkualueen loppusiivous.

Ota yhteyttä ja kysy lisää asbestin purkutöistä!

Asbestitöiden lisäksi teemme:

  • Betonin purkutyöt
  • Piikkaukset
  • Tasoitukset ja paikkaukset
  • Etuputsaustyöt
  • Roilotukset
  • Betonilattioiden hionnat ja jyrsinnät
  • Timanttiporaukset
  • Timanttisahaukset ja timanttihionnat

Timanttitöiden nro 1 toimialueellaan

Tarjoamme käyttöösi toimialueen laadukkaimman kaluston sekä alan todelliset ammattilaiset! Timanttitöiden ja erilaisten purkutöiden parissa yrityksestämme löytyy kokemusta yli 20 vuoden ajalta. Työskentelemme tehokkaasti, joten kanssamme rakennushankkeesi etenee takuulla tavoitteiden mukaan. Noudatamme tiukkaa laatupolitiikka kaikessa, mitä teemme.

Neuvotellaan parhaiten tarpeitasi vastaava sopimus!

Ota yhteyttä